Het aromajuweel


Op de pagina Aromatherapie heb ik al in het kort de voordelen en toepassingen van aromatherapie beschreven.
Je kan etherische oliën verdampen in heet water, via een aromaverdamper verspreiden, een heerlijke massageolie op je huid doen, ...

Maar wat als je de hele dag door en overal waar je gaat ook van de heilzame gezondheidsvoordelen van aromatherapie wil genieten?

Dan is het aromajuweel de oplossing bij uitstek! Een juweel van een juweeltje waar je de rest van je leven nog dagelijks genot van zal hebben! Het aromajuweel heeft een zeer elegant design en is vervaardigd uit roestvrij staal.

Het aromajuweel bestaat in een aroma-hanger, een aroma-armband en een car diffuser.

De aroma-hanger : het volstaat om enkele druppeltjes etherische olie in het juweel te doen om heel de dag door te kunnen genieten van je aroma. Het bovenste deel van het juweel (met steentje) is voorzien van 2 kleine openingen waar door middel van je eigen lichaamswarmte de geur gelijkmatig afgegeven wordt.  De hanger is verkrijgbaar in 2 maten en verschillende kleuren. Wil je eens van kleur veranderen dan kan je apart de gekleurde ringetjes bijbestellen. Eens je het hebt gebruikt, zal je het niet meer kunnen missen. Bovendien krijg je bij elk juweel een gratis ketting.
De aroma-armband : doe enkele druppeltjes etherische olie op het bijgeleverde viltpad. De armband neemt je eigen lichaamswarmte op en zal hierdoor subtiel de geur afgeven.

De car diffuser : besprenkel enkele druppeltjes ethersche olie op het viltpad. Klik de diffuser door middel van de klem op het ventilatiesysteem van je wagen. Zet de airco of je verwarming aan en geniet zo van een weldoende, aangename geur in je wagen. De diffuser biedt tal van voordelen : geen gebruik meer van systhetische geurverspreiders die schadelijk zijn voor de gezondheid, je kan het afgeven van de geur zelf regelen d.m.v. je airco en verwarming, de lucht in je wagen en je aircosysteem worden gezuiverd door het gebruik van etherische olie, de diffuser is een mooi en elegant juweel dat niet in je gezichtsveld hangt zoals vele luchtverfrissers .


Wil je een bestelling  plaatsen, stuur dan een mail naar info@naturaliz.be of via het contactformulier Contact en bestellingen.

Op de pagina Collection Naturaliz vind je overzicht van de juwelen met prijs.