Aroma-hanger

Verwijder het metalen of kristallen ringetje alvorens het juweel te vullen. Neem de hanger met een papieren doekje in de hand (zo vermijd je bij eventueel morsen rechtstreeks contact met je huid en kan je het juweel goed afvegen). Vul het aromajuweel met behulp van een druppelteller  MAXIMUM TOT ONDER                     de schroefdraad (zichtbaar aan de binnenkant van het juweel), slechts enkele druppeltjes volstaan al !          De hanger wordt standaard geleverd met een katoenen staafje erin en 4 extra staafjes. De hanger kan zowel met als zonder staafje gebruikt worden. Indien je het staafje wil verwijderen, prik dan met een veiligheidsspeld of dikke naald in het midden van het staafje en trek het uit de hanger. Wanneer je een nieuw staafje gebruikt, zorg dan dat dit eveneens tot onder de schroefdraad komt zodat je de hanger goed kan dicht draaien. Je kan voor het vullen van het juweel de druppelteller van het flesje of het bijgeleverde pipetje gebruiken. Plaats na het vullen de ringetjes terug over het juweel en draai het juweel stevig dicht. 

Aroma-armband

Open het magnetische kliksysteem van de armband en doe enkele druppeltjes olie op het viltpad.

Car diffuser

Open het magnetische kliksysteem van de diffuser en doe enkele druppeltjes op het viltpad.BIJZONDERE VOORZORGSMAATREGELEN

Gezien het juweel voorzien is van een gaatje waarlangs het aroma zich verspreidt, kan er mogelijks vloeistof vrijkomen die in contact kan komen met de huid. Gelieve er dus steeds zelf op toe te zien welke vloeistof je gebruikt in het aromajuweel om mogelijke allergische of andere reacties te vermijden. Lees daarom ook steeds, ALVORENS het vullen en dragen van het juweel, de bijsluiter van het desbetreffende product.
Wees aandachtig bij het gebruik van fotosensibiliserende vloeistoffen, vermijd direct contact met zonlicht.
Draag het juweel NIET tijdens het slapen en het zwemmen/douchen.
Plaats het juweel rechtop wanneer het niet gedragen wordt.
Houd het juweel en de gebruikte vloeistof steeds buiten bereik van kinderen.
Spuit geen parfum of haarlak op het juweel.